Info

Mu Pori o kaunis

Mu Pori o kaunis on avoin yhteisö ja tarkoitettu kaikille, jotka haluavat vaikuttaa Porin kuvan ja kaupunkikulttuurin positiiviseen kehittymiseen. Yhteisön kaupunkikulttuurin sisältö syntyy yhdessä tekemällä. Kenellä tahansa on mahdollisuus jakaa omia kuviaan, muistojaan ja kokemuksiaan Mu Pori o kaunis -verkkosivustolla ja Facebook-sivulla. Mu Pori o kaunis sai alkunsa syksyllä 2012 perustetusta Facebook-yhteisöstä, jossa ihmiset jakavat valokuviaan Porista. Mu Pori o kaunis syntyi Taru Jussilan toimesta, kun Anu Saagim kuvaili Poria paskaksi paikaksi. Mu Pori o kaunis -verkkosivusto on sitoutumaton ja talkoovoimin synnytetty. Mu Pori o kaunis toiminnan taustalle on perustettu myös Kaupunki- ja maisemakulttuuriseura ry. 

Muporiokaunis.fi -verkkosivustolle rekisteröitymällä ja kirjautumalla sisään voit jakaa kuviasi Kuva-sivulla, kertomuksiasi ja kokemuksiasi blogisivulla sekä lisätä sanontoja porin murteen sanakirjaamme Sano se poriksi -sivulla. Facebookissa Mu Pori o kaunis -sivulla voit myös jakaa kuviasi. Jos haluat kuvien jäävän talteen, kannattaa samat kuvat lisätä myös verkkosivuille. Toivotamme kaikki tervetulleiksi mukaan toimintaan!  

Kaupunki- ja maisemakulttuuriseura ry

Mu Pori o kaunis -ilmiön taustalle on perustettu sitoutumaton yhdistys Kaupunki- ja maisemakulttuuriseura ry. Yhdistyksen tarkoituksena on tukea, ylläpitää ja kehittää porilaista ja satakuntalaista paikallisidentiteettiä ja kaupunkikulttuuria. Kaupunki- ja maisemakulttuuriseura ry:n hallituksen ydinryhmän muodostavat hallitus, jossa toimivat Pirita Ihamäki (pj.), Sari Kivioja (sihteeri), Visa Vehmanen (rahastonhoitaja), Lotta Nirkkonen, Erno Kulmala (Websivusto vastaava), Suvi Vehmanen, Rauno Korhonen, Helene Kaarnametsä, Jonna Lingren.  

Jäsenryhmät:
Jäsen
Varsinaiset jäsenet ja kannatusjäsenet hyväksyy yhdistyksen hallitus. Jäsenmaksu vuodelle 2016 on 10€.
Kannatusjäsen/Yritysjäsen
Kannatusjäsen tukee yhdistyksen toimintaa rahallisesti, jolloin jäsenmaksun tulisi olla vähintään 250 euroa.  

Mu Pori o kaunis -työryhmä

Mu Pori o kaunis -Facebook ja -verkkosivuston toiminnan takana on aktiivinen työryhmä (Kaupunki- ja maisemakulttuuriseuran hallitus), joka mahdollistaa alustan ja kävijät tekevät sisällön. Työryhmään ovat kaikki kiinnostuneet tervetulleita mukaan!

Yhteystiedot

Pirita Ihamäki
pj, Kaupunki- ja maisemakulttuuriseura ry
pirita.ihamaki@gmail.com
GSM 040 164 6339

Kuvaaja

Asiasanat

Yhteydenottopyyntö kuvaajalle

Alkuperäinen kuva